Събота, 2021-01-23, 2:24 PM
"САМО ДНЕС" - АСОЦИАЦИЯ ЗА ПРЕВЕНЦИЯ И РАБОТА СЪС ЗАВИСИМОСТИ
Добре дошъл Guest | RSS
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Форум » Forum rules
Forum rules

 Настоящите правила са валидни за всички . Отделни участъци от форума могат да имат свои собствени правила, като се определят правилата на поведение в тях. Въпреки това, настоящите правила
са задължителни във всеки случай.

Правилата са въведени за създаване на удобна и конструктивна атмосфера наобщуване.

Ако установената форма на комуникация не ви допада, просто се  въздържайте от участие в този форум.

 

I.                    Регистрация на потребители.

 

1. Чрез регистрация във форума Вие  приемате настоящите правила.

2. За да се регистрирате във форума, трябва да осигурите активен  Е-мейл адрес. Ние гарантираме конфиденциалността на предоставената информация.

3. Избор на потребителско име (прякор) е изключително право. Администрацията си запазва правото да предприеме мерки за спиране на потребителското име от употреба, ако  нарушавате общоприетите морални и нравствени норми и е обидно за останалите Форум потребители. Регистрация на потребителски име, подобно на вече съществуващите, така че то да може  да заблуди останалите потребители във  форум, е забранено!

4. Многократното регистриране на един потребител, независимо от неговите  цели, е забранено. Това нарушение се смята за изключително сериозно и води до блокиране на всички акаунти (БАН).

5. Максималният размер за аватар е 150х150 и 150кб. Аватари с по-голям размер от този, неприлични, неподходящи и нарушаващи другите правила ще бъдат трити от профилите!Забранено е поставяне на линкове и реклама под каквато и да е форма в сигнатурите на потребителите без разрешението на собственика на сайта.

 

I I.            Връзка между потребителите и администрацията.

 

1. Администраторите следват вътрешните правила на управление на форума .
 
2.Обсъждане (във всички форми)на администрацията (собственик ,форум администратори и модератори ") е категорично забранено !

3. За въпроси и неясноти по правилата може да се свържете чрез Лично съобщение с модератор ,администратор или собственика на сайта.

 

Администрацията си запазва правото да променя правилата с по-нататъшното уведомяването на форум- потребителите. Всички  промени и актуализации във форума  се извършват с оглед на мненията  и интересите  на потребителите.

 Copyright MyCorp © 2021Powered by uCoz